DJEČIJE SOBE

Opremanje i dizajn namještaja za dječju sobu diktira njezina najmjena i sadržaji koji će se u njoj odvijati.

Ova soba ima višenamjensku ulogu, te osim za spavanje, koristi za učenje, igru, zabavu, druženje s prijateljima… U njoj se izražavaju dječja sreća, kreativnost, znatiželja, njihove ljubavi, tuga, ljutnja… i sve ostalo što čini dječji svijet. Osim osjećaja sigurnosti i zaštite, djeci je potreban i osjećaj privatnost te diskrecije kojim izražavamo poštovanje prema njihovoj osobnosti.. Stoga dječju sobu moraju doživjeti kao svoju. Potrebe se djece, međutim, mijenjaju s njihovim odrastanjem, a važnu ulogu prilikom uređenja sobe i opremanja namještajem, svakako ima i spol djeteta.

U pravilu se preporuča jednostavno i udobno opremanje prostorije primjereno dobi djeteta. Dobro je izabrati prirodne, lake materijale svijetlih boja pri izradi namještaja, čiji dizajn mora biti maštovit i poticajan. Bitno je imati na umu da su djeca i mladi daleko skloniji akceptiranju noviteta i podložniji promjenama ukusa nego odrasli.

“Bešlagić interijeri” su u višegodišnjoj izradi i dizajnu namještaja za djecu, stekli veliko iskustvo i s lakoćom će Vam moći dati i savjet, ukoliko nemate jasnu viziju što biste i kakav namještaj željeli u sobi Vaše djece. Atraktivan i funkcionalan dizajn koji djeluje poticajno, uz pravi izbor boje, te uklopivost u prostor koji namještajem dobiva željeno obilježje, glavna je srž ovog problema, ali i izazova.

« 2 of 5 »

bs_BABosnian
de_DEGerman bs_BABosnian