KUHINJE

Kuhinja i kuhinjski prostor su bitno određeni organizacijom cjelokupnog stambenog prostora s jedne strane, te ulogom kojom mora ispuniti zahtjeve kvalitetnog funkcioniranja obitelji.

Upravo u dizajnu i organizaciji kuhinjskog prostora do izražaja dolaze sam način funkcioniranja obitelji i njihova shvaćanja stambenog prostora. “Danijel interijeri”d.o.o. upravo u izvedbi inerijera kuhinja i izradi kuhinjskog namještaja ima prebogato iskustvo. Zahtjevi naručitelja, njihov ukus, standard i mogućnosti tvore raspon koji je teško sagledati.

Sam dizajn izrađenog namještaja i kuhinjskog prostora mnoge posjeća na prizore iz ekskluzivih magazine s područja dizajna interijera. Bez obzira na stambeni prostor, ulogu kuhinje i mogućnosti, ona je uz dnevni boravak, mjesto, u kojem provodite najveći dio dana. Stoga mora biti izrađena po Vašoj želji, u bojama koje će Vas privući i opustiti s maksimalnim iskorištenjem prostora koji će svojim dizajnom, bojama i funkcionalnošću preobraziti i učiniti prostorom u kojem ćete s zadovoljstvom boraviti. Bitna je, naime, uloga dizajna kuhinje i izvođaća njezinog opremanja, stvaranje osjećaja koji potiču kreativnost upravo kroz njezinu atraktivnost, funkcionalnost i osjećaj ugodnosti boravka u njoj.

Mi omogućavamo izradu upravo takve kuhinje uz elegantna, atraktivna i moderna riješenja u različitim bezbrojnim nijansama boja, s mogućnošću ugradnje opreme vrhunske kvalite. Pri tom se one savršeno uklapaju u kompoziciju cjelovitog prostora kako stilski tako i koloritno. Raspon je od klasičnih oblika do atraktivnog futurističkog dizajna. Detaljii koji su Vam na raspolaganju su brojni: od elemenata sa vratima od oplemenjene iverice s detaljima od inoxa, aluminija i drugih odgovarajućih metala.

« 1 of 8 »

bs_BABosnian
de_DEGerman bs_BABosnian