KANCELARIJE

[gallery columns="5" ids="789,790,791,792,793"]

Atraktivan dizajn namještaja doprinosti osjećaju zadovoljstva pri obavljanju posla a njegova funkcionalnost pruža osjećaj lakoće.

Uz dobar izbor materijala i boje, dobivamo vrhunski organizirano i funkcionalno radno mjesto, prilagođeno svakom prostoru i svakom radnom zadatku. Savršena uklopivost u prostor se podrazumijeva. Ovo vrijedi za sve poslovne prostore bez obzira da li je riječ o uredskim, trgovačkim ili prostorima druge namjene.

U “Bešlagić interijerima” se pri izvedbi, osim na dizajn namještaja obraća pažnja i na brojnost elemenata i kombinacija, koja omogućava kvalitetno opremanje ne samo pojedinog nego i grupnih radnih prostora. Izražaj imagea i poslovne filozofije Vaše firme naglašen je izborom materijala (prirodnim, ekološkim i ostalim modernim materijalima), koloritnim izražajem te osvijetljenjem.

Za lakši odabir na raspolaganju Vam je stručnjak naše tvrtke koji će Vam pomoći pri izboru najadekvatnijih materijala, opreme, ali i dizajna, kako bi se postigla maksimalna funkcionalnost u uklopvosti namještaja i opreme u Vaš prostor i želje.

Pri odabiru opreme na raspolaganju su samo vrhunski dobavljaći, čija će oprema uz namještaj, omogućiti i Vama da u obavljanju svoje djelatnosti možete pružiti usluge najvišeg standarda.

Usluge

TRANSPORT

Njegujemo tradiciju izrade i pojedinačno naručenog namještaja. Budite uvjereni da je, bez obzira o kojem je artiku riječ (komoda, vitrina, ormar ili bilo što drugo

KANCELARIJE

Uz dobar izbor materijala i boje, dobivamo vrhunski organizirano i funkcionalno radno mjesto, prilagođeno svakom prostoru i svakom radnom zadatku

DJEČIJE SOBE

Ova soba ima višenamjensku ulogu, te osim za spavanje, koristi za učenje, igru, zabavu, druženje s prijateljima. U njoj se izražavaju dječja sreća, kreativnost

bs_BABosnian
de_DEGerman bs_BABosnian